Paul Men's Jacket - ID: A065867

Kampanja
Uusi!

DidriksonsPaul Men's Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Paul Men's Jacket Didriksons

Paul on lämmin ja vettähylkivä puffer-takki. Valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja topattu hengittävällä kierrätetyllä irtonaisella kuituvanulla. Takki on istuvuudeltaan normaali ja siinä on pehmeä pinta. Paul-takissa on korkea kaulus ja kiinteä säädettävä huppu. Takissa on kaksi painonapeilla suljettavaa etutaskua sekä kaksi vetoketjullista rintataskua ja sisätasku. Edessä kaksisuuntainen vetoketju suojaavalla tuulilistalla. Mustat heijastavat yksityiskohdat hupun alareunassa ja taskujen lenkeissä sekä printti logossa ja Didriksons-printissä. Helmaa voi tarvittaessa säätää. Joustavat peukaloaukolla varustetut sisärannekkeet. Vuori on värjätty Solution Dye - tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vanutäyte: 250 g/m²
Materiaali: 100 % kierrätettyä polyesteriä
Ominaisuudet Paul Men's Jacket:
Vedenpitävä: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Vuori: Lämminvuorattu
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 5 kpl
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Syystakit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!