Nano Youth Rain Pant - ID: A065933

Kampanja

DidriksonsNano Youth Rain Pant

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Nano Youth Rain Pant Didriksons

Nano-housut ovat 100 % veden- ja tuulenpitävät teipatuilla saumoilla. Housut on valmistettu kierrätettävästä polyesteristä. Kun niitä ei enää käytetä, ne voidaan kierrättää, jolloin ne muodostavat materiaalin uudelle vaatteelle. Housut ovat perinteisen malliset, niissä on joustava vyötärö ja säädettävät lahkeensuut. Housuissa on heijastava yksityiskohta etupuolella. Housujen vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 5000 g/m²/24h
Vanutäyte
Materiaali: 100 % kierrätetty polyesteri
Ominaisuudet Nano Youth Rain Pant:
Päämateriaali: Polyesteri
Säätö housujen pohjassa: Kyllä
Hitsatut saumat: Ei
Vuori: Polyesteri
Kalvo: Other
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 5000 g/m2/24h
Stretch: Ei
Vahvistukset: Ei
Olkaimet: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Sadehousut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!