Nana Women's Puff Jacket 2 - ID: A065861

Uusi!

DidriksonsNana Women's Puff Jacket 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Nana Women's Puff Jacket 2 Didriksons

Nana on vettähylkivästä materiaalista valmistettu ja naisellisen mallinen puffer-takki. Takki on valmistettu polyesteristä ja siinä on matta ja pehmeä pinta. Materiaali on hengittävää ja takki sopii hyvin talviseen säähän. Kaksi vetoketjullista etutaskua sekä vetoketjullinen sisätasku. Kiinteä huppu irrotettavalla synteettisellä karvareunuksella. Heijastavia yksityiskohtia Didriksons-printissä ja vetoketjujen lenkeissä sekä hihansuissa jotka näkyvät, kun ne taitetaan ylös. Joustavat sisärannekkeet peukaloaukolla. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Pehmuste: 250 g/m²
Materiaali: 100% Polyesteri
Ominaisuudet Nana Women's Puff Jacket 2:
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Vuori: Lämminvuorattu
Huppu: Kiinteä
Tuulenpitävä: Ei
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Syystakit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!