Midjeman Kids Pants 6 - ID: A065921

Kampanja

DidriksonsMidjeman Kids Pants 6

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Midjeman Kids Pants 6 Didriksons

Midjeman-housut ovat 100 % tuulen- ja vedenpitävät sadehousut, joissa on hitsatut saumat. Galon®-materiaalista valmistettujen housujen sisäpuoli on trikoota. Vyötärö on joustava ja sitä säädetään nauhoilla. Lahkeensuissa on joustavat resorit. Malliltaan housut ovat suorat.
Vesipilariarvo: 8000 mm
Materiaali: Galon® (100% Polyuretaani / 100% Polyesteri)
Ominaisuudet Midjeman Kids Pants 6:
Päämateriaali: PU/Polyuretaani
Säätö housujen pohjassa: Ei
Hitsatut saumat: Kyllä
Vuori: Polyesteri
Kalvo: Ei
Vuori: Vuoreton
Taskujen määrä: 0 kpl
Vesipilari: 8000
Stretch: Ei
Vahvistukset: Ei
Olkaimet: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Sadehousut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!