Melker Men's Jacket 2 - ID: A131862

DidriksonsMelker Men's Jacket 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Melker Men's Jacket 2

Didriksons Melker Men's Jacket 2 on vuoriton takki vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii miehille.
Materiaali: 100% polyesteri
Vuori: 100% polyesteri
Tuotteen Melker Men's Jacket 2 ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Istuvuus: Suora
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Ei
Vettä hylkivä: Kyllä
Päämateriaali: Polyesteri
Huppu: Ei
Taskujen määrä: 4
Tuulenpitävä: Kyllä
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Heijastin: Kyllä
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!