Melina Women's Puff Coat - ID: A065843

Kampanja
Uusi!

DidriksonsMelina Women's Puff Coat

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Melina Women's Puff Coat Didriksons

Melina Women's Puff Coat on tuulenpitävä, vettähylkivä, oversized-mallinen pitkä puffer-takki. Takki on lämmin ja vanutäyte on kierrätettyä polyesterikuitua. Siinä on pehmeä mattapinta. Melinassa on kaksi painonapeilla suljettavaa isoa etutaskua sekä yksi sisätasku. Melinassa on paksu ja iso huppu. Parkan etuosassa on kaksisuuntainen vetoketju. Hihansuissa ja helmassa on piiloresorit. Logossa ja vetoketjujen lenkeissä on heijastavat yksityiskohdat. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Pehmuste: 250 g/m²
Materiaali: 100% kierrätettyä polyesteriä
Ominaisuudet Melina Women's Puff Coat:
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Huppu: Kiinteä
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!