Leona Women's Parka - ID: A065846

Kampanja
Uusi!

DidriksonsLeona Women's Parka

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Leona Women's Parka Didriksons

Leona Women's Parka on Didriksonsin lämpimin naisten parka. Se on 100 % tuulen- ja vedenpitävä ja siinä on teipatut saumat. Perinteisen mallinen parka, jossa on normaali istuvuus. Valmistettu kierrätetystä mattapintaisesta polyamidista. Vanutäyte on kierrätettyä polyesterikuitua. Hupussa ja takaosassa on lämmin ja ihana teddyvuori. Heijastava Didriksons-printti takana, jonka saa myös piiloon, sekä heijastavia yksityiskohtia karvareunuksessa, rintataskuissa, Didriksons-logossa ja vetoketjujen lenkeissä. Neljä etutaskua, vetoketjulliset rintataskut ja helmassa kaksi painonapeilla varustettua taskua, jotka voidaan avata kahdelta puolelta. Vetoketjullinen sisätasku ja verkkotasku sisällä. Edessä kaksisuuntainen vetoketju suojaavalla tuulilistalla. Säädettävä huppu irrotettavalla synteettisellä karvareunuksella. Säädettävät hihansuut peukaloaukoilla varustetuilla sisärannekkeilla. Säädettävä helma ja vyötärö. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Vanutäyte: 250 g/m²
Materiaali: 100% kierrätetty polyamidi
Ominaisuudet Leona Women's Parka:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Other
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Kiinteä
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 10000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!