Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Kids' Dropi Beanie - ID: A170619

Pikkujoulut
25% - KOODI

DidriksonsKids' Dropi Beanie

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Kids' Dropi Beanie

Didriksons Kids' Dropi Beanie on pipo vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii lapsille.
Materiaali: 100 % akryyli
Vuori: 100 % polyesteri
Tuotteen Kids' Dropi Beanie ominaisuuksia:
Valmistusmaa: Kiina
Tuulta hylkivä: Ei
Vuori: Polyesteri
Materiaali: Akryyli
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Hengittävä: Ei
Vettähylkivä: Ei
Tuulenpitävä: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

Näytä kaikki Päähineet ja huivit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!