Kids' Bjärven Coverall 2 - ID: A170590

Pikkujoulut
25% - KOODI

DidriksonsKids' Bjärven Coverall 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Kids' Bjärven Coverall 2

Didriksonsin Kid's Bjärven Coverall 2 on tuulen- ja vedenpitävä talvihaalari lapsille. Haalareissa on teipatut saumat ja lämmin toppaus, joiden ansiosta lapsi voi leikkiä lumessa palelematta.
Lasten Bjärven Coverall 2 haalarissa on sisäiset olkahihnat, jotka takaavat hyvän istuvuuden, sekä resorikaulus sisällä ja mukavan pehmeä ulkokaulus, jotka lisäävät käyttömukavuutta. Lumilukot lahkeensuissa varmistavat, että lumi pysyy ulkona. Huppu ja sen synteettinen turkki ovat irrotettavissa, ja vetoketjun etuosassa on tuulilista, joka pitää kylmän poissa. Hihansuissa sisärannekkeet peukaloaukoilla, sekä lenkki käsineiden tai lapasten kiinnittämiseen. Haalarissa on Extended size-toiminto, mikä tarkoittaa, että lahkeita voi pidentää jopa yhdellä koolla.
Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla, joka säästää jopa 80 % vettä verrattuna perinteiseen polyesteri- tai polyamidikankaan värjäykseen. Laivastonsinisen värimaailman vuoksi myös päällysmateriaali on värjätty Solution Dye -väriaineella. Pinta on kyllästetty fluorihiilivapaalla viimeistelyllä, joka hylkii kosteutta.

Materiaali: 100 % polyamidi
Vuori: 100 % polyamidi
Toppaus: 100 % polyesteri
Tuotteen Kids' Bjärven Coverall 2 ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: SpinDye / Dope Dye / Solution Dye / e.dye
Täytteen paino: 140 g/m²
Valmistusmaa: Bangladesh
Tuulta hylkivä: Kyllä
Päämateriaali: Polyamidi
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Toppaus: Lämmin toppaus
Huppu: Irrotettava
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 4000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Heijastin: Kyllä
Täyte: Polyesteri
Teipatut saumat: Kyllä
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

Näytä kaikki Haalarit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!