Idre Kids Pants 4 - ID: A065883

DidriksonsIdre Kids Pants 4

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Idre Kids Pants 4 Didriksons

Idre-housut on topatut tuulen- ja vedenpitävät housut, joissa on teipatut saumat ja jotka on valmistettu hengittävästä materiaalista. Housuissa on kiinteät ja säädettävät olkaimet sekä napitus vyötäröllä, joka helpottaa pukemista ja riisumista. Housuissa on miellyttävän istuvuuden mahdollistava ja lisälämpöä antava korkea vyötärö sekä näkyvät heijastavat yksityiskohdat etu- ja takaosassa. Polvet on muotoiltu ja lahkeensuissa on lumilukko. Vaihdettavat silikoniset jalkalenkit. Niissä on ""Extend size"" -ominaisuus, joka mahdollistaa lahkeiden pidentämisen noin yhdellä koolla. Perinteinen malli. Housujen toppaus on kierrätettyä polyesterikuitua. Se on materiaali, joka eristää lämpöä tehokkaasti. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 4000 g/m²/24h
Pehmuste: 120 g/m²
Materiaali: 100 % Polyamidi
Ominaisuudet Idre Kids Pants 4:
Raw length: Ei
Kenkäkoukut: Ei
Päämateriaali: Polyamidi
Säätö housujen pohjassa: Kyllä
Sopii: Syys-/Talvikäyttöön (alle -10 °C)
Zip-off: Ei
Ilmanvaihto: Ei
Kalvo: Other
Tuulenpitävät: Kyllä
Vuori: Lämminvuorattu
Taskujen määrä: 0 kpl
Vesipilari: 10000
Stretch: Ei
Vahvistukset: Ei
Takataskut: 0 kpl
Lahjetaskut: 0 kpl
Etutaskut: 0 kpl
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Vaellushousut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!