Hilda Women's Puff Parka - ID: A065844

Uusi!

DidriksonsHilda Women's Puff Parka

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Hilda Women's Puff Parka Didriksons

Hilda Women's Puff Parka on vettähylkivä ja urheilullinen oversized-mallinen puffer-parka. Parka on lämmin ja vanutäyte on kierrätettyä polyesterikuitua. Siinä on matta ja pehmeä pinta. Parkassa on kaksi isoa vetoketjullista etutaskua sekä sisätasku. Hildassa on korkea kaulus ja heijastavasta kankaasta valmistettu huppu, joka voidaan rullata kaulukseen. Parkan etuosassa on tuulilistalla varustettu kaksisuuntainen vetoketju. Säädettävät hihansuut ja joustavat, peukaloaukoilla varustellut sisärannekkeet. Hihansuissa on heijastavat yksityiskohdat jotka näkyvät kun hihat taittaa ylös. Logossa ja vetoketjujen lenkeissä on myös heijastava yksityiskohta. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vanutäyte: 250 g/m²
Materiaali: 100% kierrätettyä polyesteriä
Ominaisuudet Hilda Women's Puff Parka:
Vedenpitävä: Ei
Kalvo: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Huppu: Kiinteä
Tuulenpitävä: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!