Hailey Kids Coverall - ID: A065865

Kampanja

DidriksonsHailey Kids Coverall

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Hailey Kids Coverall Didriksons

Hailey on topattu tuulen- ja vedenpitävä haalari, jossa on teipatut saumat. Se on istuvuudeltaan normaali ja se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta polyamidista. Esimuotoillut polvet parantavat liikkumisvapautta. Iso Didriksons-printti oikeassa hihassa. Haalarissa on tarranauhalla suljettava reisitasku. Huppu on irrotettava ja sitä säädetään painonapeilla. Haalarissa on edessä vetoketju suojaavalla tuulilista. Heijastavia yksityiskohtia hihansuissa, lahkeensuissa ja takaosassa. Lumilukko ja vaihdettavat silikoniset jalkalenkit. Hihansuissa ja lahkeensuissa on resori ja vyötärö on säädettävissä. Lahkeita ja hihoja voi pidentää yhdellä koolla ""Extend size"" -ominaisuuden avulla. Hailey-haalarin vanutäyte on kierrätettyä polyesterikuitua, joka eristää lämpöä tehokkaasti. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Sisäpuolella on nimilappu, jossa on tilaa useille nimille.
Vanutäyte: 140 g/m²
Materiaali: 100 % Polyamidi
Ominaisuudet Hailey Kids Coverall:
Huvudmaterial: Polyamidi
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Ei
Vuori: Lämmin vuori
Huppu: Irrotettava
Taskujen määrä: 1 kpl
Vesipilari: 10000
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Lasten haalarit

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!