Glove Kids' 5 - ID: A131903

DidriksonsGlove Kids' 5

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Glove Kids' 5

Didriksonin Glove Kids' 5 ovat sadehanskat lapsille. Hanskat ovat valmistettu Galon® -kankaasta ja hanskoissa on hitsatut saumat. Hanskan pituus estää veden ja lumen tulemisen hanskan sisään. Ranteen kohdalla on joustava nauha ja neppari, joka tekee siitä helpomman pukea päälle.
  • 100% tuulen- ja vedenkestävät
  • Galon® kangas
  • Säädettävä ranteen kohdalta
  • Suunniteltu Ruotsissa, valmistettu Kiinassa


Materiaali: 100% polyesteri
Päällysmateriaali: 100% polyuretaani
Tuotteen Glove Kids' 5 ominaisuuksia:
Käsinemalli: Lapanen
Sisäpuoli: Vuoriton
Vuori: Ei
Irrotettava vuori: Ei
Pintamateriaali: Polyesteri
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Kyllä
Tuulenpitävät: Kyllä
Vettä hylkivä: Kyllä
Toppaus: Ei toppausta
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

Näytä kaikki Vapaa-ajan käsineet

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!