Erika Women's Parka 2 - ID: A079293

Kampanja

DidriksonsErika Women's Parka 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Erika Women's Parka 2 Didriksons

Didriksons Erika Women's Parka 2 on keinovuorillinen parkatakki vapaa-ajan harrastuksiin. Sopii naisille. Materiaali: 100% polyesteri
Ominaisuudet Erika Women's Parka 2:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Vedenpitävä: Kyllä
Päämateriaali: Polyesteri
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 6
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 5000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!