Didriksons Housut

(45 tuotetta)

Tuulen ja sateen kestävät housut ovat tarpeelliset kaikenikäisille, mutta ennen kaikkea paljon ulkona aikaa viettäville lapsille. Didriksonin housuissa sinä ja lapsesi voitte leikkiä useita tunteja ulkona luonnossa kastumatta ja kylmettymättä. Didrikson on tuottanut vaihtelevia säitä ja tuulta kestäviä vaatteita 1900-luvun alusta lähtien. Housut valmistetaan kestävän kehityksen periaatteella, ilman epäterveellisiä myrkkyjä ja ympäristöä suojellen. Didrikson tekee jatkuvasti työtä ympäristön parantamiseksi.

Erilaisia malleja eri tarkoituksiin

Riippuu tilanteesta ja olosuhteista, mitä juuri sinä tai sinun lapsesi tarvitsette. Lapsille on valittavana useita erilaisia housuja microfleecestä, joka on erinomaista materiaalia kuorihousujen alle puettavaksi. Kerrospukeutumisen periaate toimii hyvin, jos lapsen pitää pysyä lämpimänä pitkään ja mikäli tulee liian lämmin, voi aina riisua yhden kerroksen pois. Löydät meiltä myös runsaasti erilaisia kuorihousuja naisille, miehille ja lapsille. Lapsille on valittavana housuja henkseleillä tai ilman niitä ja joissakin malleissa on myös lapsen kengän alle pujotettava lenkki, jonka avulla lahkeet pysyvät alhaalla myös vauhdikkaissa leikeissä. Meiltä löydät erivärisiä ja -mallisia housuja, valitse henkilökohtaisen makusi ja mieltymyksesi mukaan.

Hauskemmat ulkoleikit lämpimissä housuissa

Totea, kuinka hauskaa ulkona voi olla lämpimissä kuorihousuissa. Lapsesi kuluttavat paljon energiaa ja ovat luovia viettäessänne koko päivän ulkoleikeissä. Istukaa hiekkalaatikolla tai rakentakaa lumilinna, ihan mitä vain keksittekin, sillä Didriksonin housuissa leikit ovat pelkkää iloa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!