20 % alennusta valikoiduista tuotemerkeistä!*    Anna koodi: BRANDS

Diana Women's Parka - ID: A065847

DidriksonsDiana Women's Parka

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Diana Women's Parka Didriksons

Diana on naisellisen mallinen, lämmin ja urheilullinen Didriksons-parka. 100 % tuulen- ja vedenpitävä, teipatut saumat. Valmistettu kierrätetystä mattapintaisesta polyamidista. Dianassa on säädettävä huppu sekä korkea kaulus. Hupussa ja takaosan sisäpuolella on pehmeä ja lämmittävä teddyvuori. Edessä on kaksisuuntainen vetoketju suojaavalla tuulilistalla sekä kaksi painonapeilla suljettavaa etutaskua ja vedenpitävällä vetoketjulla varustettu rintatasku. Kaksi sisätaskua, joista toisessa vetoketju. Parkan helma, vyötärö, hihansuut ja huppu ovat säädettävissä. Joustavat sisärannekkeet peukaloaukolla. Heijastavia yksityiskohtia Didriksons-printissä ja Didriksons-logossa sekä vetoketjujen vetimissä. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 10 000 g/m²/24h
Vanutäyte: 240 g/m²
Materiaali: 100% kierrätetty polyamidi
Ominaisuudet Diana Women's Parka:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Other
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Kiinteä
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 10000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!