Dante Men's Parka - ID: A065868

Kampanja
Uusi!

DidriksonsDante Men's Parka

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Dante Men's Parka Didriksons

Dante Men's Parka on Didriksonsin lämpimin miesten parka. Se on 100 % tuulen- ja vedenpitävä ja siinä on teipatut saumat. Istuvuudeltaan normaali. Valmistettu kierrätetystä polyamidista, mattapinta. Heijastavia yksityiskohtia hihoissa, hupussa, synteettisessä karvareunuksessa ja taskujen ympärillä. Kuusi isoa vetoketjullista etutaskua sekä kaksi magneetilla suljettavaa etutaskua. Vetoketjullinen sisätasku ja verkkotasku sisällä. Hihassa vedenpitävällä vetoketjulla varustettu tasku. Koko etuosan halki kulkee vedenpitävä kaksisuuntainen vetoketju. Säädettävä huppu irrotettavalla synteettisellä karvareunuksella. Säädettävät hihansuut peukaloaukoilla varustetuilla sisärannekkeilla. Säädettävä helma ja vyötärö. Vetoketju tuuletusta varten takin molemmilla sivuilla. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 4000 g/m²/24h
Vanutäyte: 250 g/m²
Materiaali: 100% kierrätetty polyamidi
Ominaisuudet Dante Men's Parka:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Other
Päämateriaali: Polyamidi
Huppu: Kiinteä
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 4000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!