Boardman Kids Set 6 - ID: A065904

DidriksonsBoardman Kids Set 6

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Boardman Kids Set 6 Didriksons

Didriksons Boardman Kids Set 5 on Galon®-materiaalista valmistettu 100% veden- ja tuulenpitävä sadeasu, jossa on hitsatut saumat. Sadeasu on vuorattu kokonaan lämpimällä ja ihanalla fleecellä ja siinä on useita näkyviä, joka suuntaan heijastavia yksityiskohtia. Takissa on irrotettava fleecevuorattu huppu, jonka kokoa voi säätää tarranauhalla. Takki suljetaan koko etuosan halki kulkevalla vetoketjulla ja siinä on suojaava nappilista. Hihan- ja lahkeensuissa on joustavat resorit ja hieman Galon®-materiaalia, estämässä veden imeytymisen vuorikankaaseen. Housuissa on ylimääräinen vahvike polvien kohdalla ja fleece-vyötärö, joka antaa ylimääräistä lämpöä ja miellyttävän istuvuuden. Joustavat lahkeensuut, joissa sisäpuolella hieman Galon®-materiaalia estämässä veden imeytymisen vuorikankaaseen. Säädettävät ja vaihdettavat silikoniset jalkalenkit. Sisäpuolella on nimilappu, jossa on tilaa useille nimille.
  • Vesipilariarvo: 8000 mm
  • Fleecevuorattu sisäpuoli

Materiaali: Galon® (100% Polyuretaani / 100% Polyesteri)
Ominaisuudet Boardman Kids Set 6:
Säätö housujen pohjassa: Ei
Hitsatut saumat: Kyllä
Vuori: Polyesteri
Kalvo: Ei
Päämateriaali: PU/Polyuretaani
Huppu: Irrotettava
Vesipilari: 8000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistukset: Kyllä
Kainalovetoketjut: Ei
Olkaimet: Kyllä
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

Näytä kaikki Sadeasut

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!