Björnen Kids Coverall 4 - ID: A065879

Kampanja
Uusi!

DidriksonsBjörnen Kids Coverall 4

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Björnen Kids Coverall 4 Didriksons

Lämmin, kulutuksenkestävä ja hengittävä Björnen-haalari on tuulen- ja vedenpitävää materiaalia ja siinä on teipatut saumat. Haalarissa on kaksi isoa etutaskua ja yksi pienempi rintatasku. Björnen-haalarissa on näkyviä heijastavia yksityiskohtia kaikkiin suuntiin. Huppu on säädettävä ja irrotettava ja siinä on irrotettava synteettinen karvareunus. Haalarissa on edessä vetoketju suojaavalla tuulilista. Korkea napitettava kaulus, peukaloaukolla varustetut sisärannekkeet hihansuissa sekä koukku, johon lapasen voi kiinnittää. Björnen-haalarissa on "Extend size"-ominaisuus, mikä merkitsee sitä, että lahkeita ja hihoja voi pidentää noin yhdellä koolla. Vyötäröä, hihansuita ja lahkeensuita voi halutessaan säätää. Lumilukko ja vaihdettavat jalkalenkit. Haalarissa käytetty vanu on kierrätettyä polyesterikuitua ja vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely. Sisäpuolella on nimilappu, jossa on tilaa useille nimille.
Vesipilariarvo: 10 000 mm
Hengittävyys: 4000 g/m²/24h
Pehmuste: 140 g/m²
Materiaali: 100 % Polyamidi
Ominaisuudet Björnen Kids Coverall 4:
Huvudmaterial: Polyamidi
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Ei
Vuori: Lämminvuorattu
Huppu: Irrotettava
Taskujen määrä: 3 kpl
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 4000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!