Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Amur Unisex Set - ID: A075387

DidriksonsAmur Unisex Set

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Didriksons - Amur Unisex Set

Didriksonsin Amur Unisex Set on kätevä sadeasu naisille ja miehille. Asun voi nopeasti ja helposti rullata takin huppuun ja näin vie hyvin vähän tilaa laukussasi. Sadeasu on valmistettu ohuesta materiaalista, jossa on teipatut saumat, jotka tekevät tuotteesta täysin vesitiiviin. Takissa on vetoketju edessä tuulelta suojaavalla läpällä, kiinteä huppu ja säädettävä helma sekä hihansuut. Edessä on myös kaksi taskua nepparikiinnityksellä. Housuissa on resori vyötäröllä ja lahkeensuut voi säätää nepparilla.
 • Tuulen- ja vedenpitävä teipatuilla saumoilla
 • Vedenpitävyyskyllästys on PFC-vapaa
 • Taskut edessä nepparikiinnityksellä
 • Säädettävä alareuna ja hihansuut
 • Säädettävät lahkeensuut
 • Koko asusteen voi pakata huppuun ja sulkea nepparilla
 • Vesipelari: 5000 mm
Materiaali:
100% polyesteria
Tuotteen Amur Unisex Set ominaisuuksia:
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Fluorihiilitön kyllästys
Hitsatut saumat: Ei
Säätö lahkeen alaosassa: Kyllä
Kalvo: Ei
Päämateriaali: Polyesteri
Toppaus: Ei toppausta
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 2
Vesipilari: 5000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Vahvistettuja osia: Ei
Kainalovetoketjut: Ei
Olkaimet: Ei
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita merkiltä Didriksons

Näytä kaikki Sadeasut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!