Aino Women's Parka 2 - ID: A065853

DidriksonsAino Women's Parka 2

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Aino Women's Parka 2 Didriksons

Aino on lämmin A-linjainen parka, joka on sekä tuulen- että vedenpitävä ja siinä on teipatut saumat. Ainon hihansuissa on kaksi pitkää neopreeniranneketta, jotka lämmittävät. Parkassa on korkea kaulus ja säädettävä huppu sekä koko etuosan halki kulkeva kaksisuuntainen vetoketju. Vetoketjun sisäpuolella on neppari, joka pitää takin kiinni, kun vetoketju on auki. Kaksi vetoketjullista sivutaskua ja kaksi etutaskua. Koristenauha etuosan vetoketjun molemmilla puolilla. Heijastavia yksityiskohtia vetoketjujen lenkeissä, etupuolella olevassa Didriksonsin printissä ja toisen hartiakappaleen takana. Parka on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä polyesteristä, ja siinä on helppo liikkua. Vuori on värjätty Solution Dye -tekniikalla. Tämä tekniikka säästää vettä, energiaa ja kemikaaleja valmistuksessa. Tuotteessa on PFC-vapaa vedenhylkivyyskäsittely.
Pehmuste: 120 g/m²
Materiaali: 100 % Polyesteri
Ominaisuudet Aino Women's Parka 2:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: Other
Päämateriaali: Polyesteri
Huppu: Kiinteä
Vesipilari: 10000
Hengittävyys: 5000 g/m2/24h
Tuulenpitävä: Kyllä
Säädettävä vyötärö: Ei
Täyte: Synteettinen
Didriksonsin filosofia on yksinkertainen: Sääolosuhteita ei haasteta vaan niihin sopeudutaan. Aivan kuten Julius ja Hanna Didrikson tekivät jo vuonna 1913, jolloin he alkoivat valmistaa työvaatteita kaikille kalastajille Grundsundissa. Yli sadan vuoden ajan yritys on ollut uskollinen tälle perusajatukselle: Valmistaa toiminnallisia vaatteita, jotka pitävät käyttäjänsä kuivana ja mukavana säästä riippumatta. Ehkä siksi sata vuotta myöhemmin yritys on edelleen Pohjoismaiden suurin sade- ja toiminnallisten vaatteiden tuotemerkki.

Lisää tuotteita Didriksons

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Didriksons pyrkii jatkuvasti vähentämään ympäristövaikutuksia ja jättämään mahdollisimman pienen jalanjäljen taaksensa. Yritys minimoi kemikaalien käytön, ei käytä myrkyllisiä aineita ja käyttää tuotannossaan niin vähän vettä, energiaa ja kuljetusta kuin vain mahdollista. Tämä työ ei lopu koskaan, mutta teemme sen, jotta lapsemme pystyvät ottamaan maailman haltuunsa meidän jälkeemme.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!