Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Women's Expedition Zip Neck - ID: 155-244

Pikkujoulut
25% - KOODI

DevoldWomen's Expedition Zip Neck

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Devold - Women's Expedition Zip Neck

Devold Womens Exedition Zip Neck on todella lämmin villapaita, puolikorkea kaulus, lyhyt vetoketju, laajennettu selkä ja peukalo reiät.

Tämä pusero on kuin muut vaatteet Expedition-sarjassa todella lämmin ja kodikas. Keskikorkea kaulaus antaa lisälämpöä. Puserossa on lyhyt vetoketju (1/3-pitkä) helpotta pukemisessa ja riisumisessa ja ilmanvaihdon ja lämmön hallinnassa. Laajennettu selkä ja peukalo reiät.

 

Expedition vaatteet on valmistettu kahdessa kerroksessa. Sisäpuoli on 100% merinovillaa ja ulompi kerros on 90% merinovillaa ja 10% polyamidia lisää lujuutta.

 

Todella lämmin vaatetus, joka lämmittää uskomattoman hyvin ja pitkäkestoinen. Lisäksi todella hyvä kosteuden siirto.


Ominaisuudet Devold W's Expedition Zip Neck:

  • Pintamateriaali: 90% merinovillaa ja 10% polyamidia
  • Sisä materiaali: 100% merinovillaa
  • Materiaali paino: 235 gr/m2
  • Kuitu paksuus: 18,7 mikronia
  • Hyvä kosteuden siirto

 

Tuotteen Women's Expedition Zip Neck ominaisuuksia:
Materiaali: Merinovilla/Synteettinen
Vetoketju: Lyhyt
Devoldin urheilu- ja vapaa-ajanvaatteiden valikoimasta löydät istuvat alusvaatteet, villa-alusasut, sukat, päähineet, erilaiset aluskerrokset ja neuleet. Devold pitää sinut lämpimänä kylmälläkin säällä. Devold of Norway on valmistanut korkealaatuisia villavaatteita jo vuodesta 1853. Heidän tavoitteensa on edelleen sama kuin se oli Ole Andreas Devoldin perustaessa yrityksen lähes 160 vuotta sitten: valmistaa miellyttäviä, korkealaatuisia vaatteita, jotka suojaavat ihmisiä säiden armoilla. Kokeiltuasi Devoldin vaatteita sinun on helppo myöntää heidän onnistuneen tavoitteessaan.

Lisää tuotteita merkiltä Devold

Näytä kaikki Kerrastopaidat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!