Dale of Norway

-
Klassista norjalaista muotoilua parhaimmillaan. Dale of Norway -neuleissa ulkoilet tyylillä. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Norjan Dalessa.

Dale of Norway

(79 tuotetta)

Dale of Norway valmistaa paitoja, neuleita ja asusteita klassisena norjalaisena muotoiluna naisille, miehille ja lapsille. Outnorth jälleenmyy useita Dale of Norwayn vaatteita. Jos haluat ostaa Dale of Norwayn tuotteita Suomessa, saat ne helposti meiltä.

Norjalaista laatua vuodesta 1879


Vuonna 1879 tuli kauppamies Peter Jebsen Bergstenista Dalen pieneen kylään. Sen kaunis luonto vuoristoineen ja vuonoineen kiehtoi Jebseniä. Inspiroituneena löytämästään ympäristöstään käynnisti Jebsen Dale of Norwayn samana vuonna.

Klassista muotoilua Norjan luonnon inspiroimana


Aivan kuten Ruotsissa on myös Norjassa perinteenä villavaatteet ja neuleet, kiitos Skandinavian pitkien talvien. Tämä muodostaa myös Dale of Norwayn ytimen, jonka muotoilu ja kuviot ovat suurelta osin Norjan luonnon inspiroimia.

Dale of Norwaylla on suuri valikoima vaatteita, mutta merkki on ehkä tunnetuin heidän neulepaidoistaan. Meiltä löydät nämä klassikot muun muassa malleissa Christiania, Cortina, Frida, Peace, Hemsedal ynnä muissa. Paidat on usein valmistettu joko norjalaisesta villasta tai pehmeästä merinovillasta.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!