Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Men's Pro Trail 2in1 Shorts - ID: A146822

Pikkujoulut
25% - KOODI

CraftMen's Pro Trail 2in1 Shorts

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Craft - Men's Pro Trail 2in1 Shorts

Craft Men's Pro Trail 2in1 Shorts ovat salishortsit juoksuun. Sopii miehille.
Materiaali: 90% polyesteri, 10% elastaani
Vuori: 74% polyamidi, 26% elastaani
Tuotteen Men's Pro Trail 2in1 Shorts ominaisuuksia:
Vyötärö: Normaali
Istuvuus: Normaali
Lahkeen pituus: Lyhyet
Päämateriaali: Polyesteri
Vedenpitävät: Ei
Tuulenpitävät: Ei
Vettähylkivä: Ei
Säädettävä vyötärö: Ei
Kompressio: Ei
Säilytystasku: Kyllä
Asut juoksuun, pyöräilyyn ja maastohiihtoon. Ruotsalainen Craft valmistaa korkealaatuisia toiminnallisia urheiluvaatteita kohtuulliseen hintaan. Perustaja Anders Bengtsson aloitti valmistamalla vaatteita, jotka siirtävät kosteutta iholta fyysisen aktiviteetin aikana - näin taaten täydellisen pienilmaston.

Lisää tuotteita merkiltä Craft

Näytä kaikki Juoksushortsit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Kun saamme takaisin alusvaatteita, joita on käytetty 25 vuotta ja näyttävät melkein uusilta, tuntuu siltä, että olemme onnistuneet. Kestävien tuotteiden tekeminen on suuri sosiaalinen vastuu.”

  Jonas Petersson, TJ, Craft

  Ympäristö: Työskentelemme REACH:in kemiallisen listan mukaisesti. Olemme lopettaneet hopeaionikäsittelyn ja hajunestokäsittelyn niiden ympärillä pyörineen väittelyn takia.

  Kierrätys: Tietyt vaatteet valmistetaan kierrätetystä polyesteristä, ja keskustelemme siitä, että pitäisikö toimintaa laajentaa useampiin vaatteisiin, ja että voisimme käynnistää omien tuotteidemme kierrätyksen. Valmistamme vaatteita polyesteristä, sillä se on kestävää ja siinä käytetään luonnonvaroja tehokkaasti pitkällä tähtäimellä.

  Eläimet: Merinovilla on mulesing-vapaata ja sertifioitu untuva ei ole peräisin elävänä pyydetyistä kanoista.

  Etiikka: Meillä on paikallisia toimistoja tietyissä maissa, joissa tuotanto sijaitsee ja tekee paikallista yhteistyötä hyvin työehdoin ja palkoin. Haluamme kehittää valmistusteollisuutta ja kouluttaa väkeä ajamaan teollista kehitystä eteenpäin maissa, joissa vaatteita valmistetaan.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!