Craft Takit - Asut juoksuun, pyöräilyyn ja maastohiihtoon. Ruotsalainen Craft valmistaa korkealaatuisia toiminnallisia urheiluvaatteita kohtuulliseen hintaan. Perustaja Anders Bengtsson aloitti valmistamalla vaatteita jotka läpäisevät kosteutta - täydellinen pienilmasto.

Craft Takit

(41 tuotetta)

Craftin historia alkoi vuonna 1973, jolloin Anders Bengtsson kehitti kolmen “kerroksen” vaatteet eri toiminnoilla, mistä tuli yhtiön perustamisen periaate. Tämän jälkeen Craft on ollut suosittu vaatemerkki ammattiurheilijoiden, urheiluharrastajien ja ulkoilmaihmisten keskuudessa. Craft keskittyy liikkujien ainutlaatuisiin tarpeisiin, jotta vaatteet olisivat mahdollisimman korkealaatuiset ja toimivat. Arvioimalla, kuinka vartalo toimii fyysisessä aktiviteetissa, voidaan vaatteet muotoilla parhaalla mahdollisella tavalla. Outnorthilta löydät Craftin käytännöllisiä takkeja naisille, miehille ja lapsille aktiivisiin tilanteisiin.

Craftin toiminnalliset takit

Jos pidät ulkona juoksemisesta säästä piittaamatta, on juoksutakki pakollinen! Juoksutakissa on useita järkeviä toimintoja, kuten muun muassa kiinniommellut heijastimet ja tuulta hylkivä ominaisuus. Meiltä löydät ihanan värisiä juoksutakkeja koko perheelle varustettuna käytännöllisillä taskuilla ja muilla toiminnoilla, jotka auttavat sinut maksimaaliseen suoritukseen juoksulenkillä tai laskettelurinteessä. Meiltä löydät myös joustavia, iloisen värisiä fleecetakkeja, jotka sopivat nuorille ja joita voi mainiosti käyttää lämpimän takin alla sään mukaan. Fleecetakki toimii erinomaisesti myös mukavana kotiasuna talven lähestyessä, vain sinä itse määräät rajat käytölle.

Valitse suosikkisi Craftilta

Osta takki, joka kestää pitkään, sillä kannattaa valita korkealaatuinen takki. Osta yksi itsellesi ja yllätä myös ystäväsi, niin tulette kiitämään valintaasi juoksulenkillä. Craftin takit ovat tyylikkäitä ja sopivat kaikkiin tyyleihin. Yhdistele sopivilla Craftin housuilla, eikä mikään pysäytä sinua!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!