Active Extreme 2.0 Longsleeve - ID: A026868

CraftActive Extreme 2.0 Longsleeve

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Active Extreme 2.0 Longsleeve Craft

Craft Active Extreme 2.0 Longsleeve on aluspaita juoksuun. Sopii miehille.
 • Active Extreme 2.0 Longsleeveis engineered to make you lighter, faster and better
 • Active Extreme 2.0 LS is made of a thin, lightweight and elastic fabric featuring CoolMax Air, a high-performance fiber that provides superior body-temperature management during intense workouts in mild to cold
 • Bodymapped mesh panels with big holes ensure superb ventilation while ergonomic 3D design provides a tight, perfect fit. 
 • Developed for devoted athletes.

Fabric 1: 100% Polyester, Fabric 2: 92% Polyester, 8% Polytetrafluorethylene
Asut juoksuun, pyöräilyyn ja maastohiihtoon. Ruotsalainen Craft valmistaa korkealaatuisia toiminnallisia urheiluvaatteita kohtuulliseen hintaan. Perustaja Anders Bengtsson aloitti valmistamalla vaatteita jotka läpäisevät kosteutta - täydellinen pienilmasto.

Lisää tuotteita Craft

Näytä kaikki Aluskerrospaidat

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "När vi får tillbaka underkläder som är 25 år och de ser nästan nya ut känns det som vi lyckats. Det är ett stort socialt ansvar att göra produkter som håller."


  Jonas Petersson, VD, Craft

  Miljö: Jobbar med kemisk lista mot REACH. Har slutat med silverjonsbehandlingar och antiluktbehandlingar efter debatterna som varit kring det. 
  Återvinning: Vissa plagg är tillverkade av återvunnen polyester, och diskussion pågår om att göra det på fler kläder och att kunna komma igång med återvinning av de egna produkterna. Tillverkar kläder i polyester för att det är hållbart och resurseffektivt i ett längre perspektiv.
  Djur: Merinoullen är mulseing-fri och dunet certifierat inte från levandeplockade höns. 
  Etik: Har lokala kontor i vissa av de länder där produktionen ligger och samarbetar lokalt för bra arbetsvillkor och löner. Vill utveckla tillverkningsindustrin och utbilda för att driva den industriella utvecklingen framåt i länderna där plaggen tillverkas. 
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!