Columbia

-
Columbia Sportswear Company on amerikkalainen yhtiö, joka valmistaa ja jakelee päällys- ja urheiluvaatteita. Yritys on saanut nimensä lähellä sijaitsevasta Columbia-joesta. Paul Lamfrom, nykyisen yrityksen puheenjohtajan Gert Boylen isä, perusti yrityksen vuonna 1938. Columbia Sportswear valmistaa kenkiä, päähineitä, retkeilyvarusteita, hiihto- ja lasketteluvaatteita, sekä ulkovaatteiden lisävarusteita. Vuonna 2001 oli se suurin amerikkalainen hiihto- ja lasketteluvaatteiden myyjä.

Columbia

(153 tuotetta)

Columbian takit esittelivät aikaisessa vaiheessa vedenkestävän kankaan, joka oli myös hengittävä. Sen lisäksi heillä on takkeja, joissa on vaihdettava kuori ja vuori.
Columbia on perheyritys, josta on tullut maailmanlaajuinen. Yritystä pyörittävät ihmiset, jotka ovat yhtä intohimoisia ulkoilmaihmisiä kuin sinä ja minä. Heidän tuotteitaan löytyy ympäri maailmaa, vaikkakin heidän päätoimipisteensä sijaitsee USA:n luoteisosassa, missä majesteettiset metsät kehystävät vulkaanisia vuoria ja karkeaa rannikkoa. Täällä he vaeltavat, ratsastavat, kalastavat, metsästävät, kiipeilevät, retkeilevät, golfaavat, melovat, juoksevat tai vain nauttivat luonnosta ystävien kanssa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!