20 % alennusta valikoiduista tuotemerkeistä!*    Anna koodi: BRANDS

ColourWear

-
Ruotsalainen ColourWear suunnittelee vaatteita yksi jalka luonnossa ja toinen urbaanissa kaupunkimiljöössä. Siitä syntyy ainutlaatuinen tuotemerkki, joka sopii niin ulkoiluun kuin arkeenkin, puhumattakaan kaikista heistä, joiden elämä sijoittuu jonnekin niiden välimaastoon. Tuotemerkillä on juuret ruotsalaisissa perinteissä, mutta yritys luo nykypäivän muotia modernille ihmiselle, joka viihtyy luonnossa yhtä hyvin kuin kaupungin vilskeessä.

ColourWear

(71 tuotetta)

Vastareaktio vanhentuneelle vaateteollisuudelle

ColourWear aloitti vastareaktion suurelle vapaa-ajan - ja ulkoilmavaateteollisuudelle, koska he itse olivat sitä mieltä, että teollisuus ei ottanut huomioon vaatevalmistusta kokonaisuutena. ColourWear on vaatemerkki, joka toimii kestävällä periaatteella. Kaikki tuotannon vaiheet, tuotemerkistä loppuasiakkaaseen, ovat yhtä tärkeitä 

Liberty, Ride, Fusion ja Urban

ColourWearin kokoelmassa on neljä segmenttiä, jotka yhdessä edustavat ColourWear-merkkiä. Nämä ovat - Liberty, Ride, Fusion ja Urban. Nämä segmentit ovat yhdistelmä street-tyyliä, urbaania tyyliä ja outdoor-tyyliä, jossa rajat ovat häivytetty, laatua ja toiminnallisuutta unohtamatta.    

ColourWearin valikoimasta löydät housuja ja takkeja lasketteluun ja lumilautailuun, anorakkeja, parkatakkeja ja paljon muuta. Meiltä löydät ColourWear-vaatteita lapsille, miehille ja naisille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!