Cocoon

-
Cocoonin matkalakanat, matkatyynyt ja makuupussilakanat ovat korkealaatuisia ja toiminnallisuuksiltaan testattuja. Kaikki Cocoonin tuotteet ovat syntyneet kokeneiden reissaajien kokemusten tuloksena.

Cocoon

(76 tuotetta)

Varusteita hyvän yön unille jo 1989 vuodesta lähtien


Cocoonin retkilakanat ja makuupussit ovat tulosta elämänmittaisesta kokemuksesta varusteista, joita tarvitaan hyviin uniin matkalla ollessa. Yritys aloitti 80-luvun lopulla ja on tänä päivänä reppureissaajien, ulkoiluintoilijoiden ja seikkailijoiden itsestään selvä valinta ympäri maailmaa. Itävaltalaisen yrityksen ainoa tavoite on valmistaa tuotteita, jotka antavat hyvän yön unet kaiken tyyppisille matkailijoille.

Nuku hyvin, missä oletkin


Univaje voi tehdä jopa pienistä matkoista sietämättömiä. Oikeilla varusteilla voit huomattavasti lisätä mahdollisuuksiasi hyvään uneen, huolimatta siitä missä paikassa ja olosuhteissa nukut. Matkatessa ei voi koskaan tietää, mihin päätyy, ja siksi on kiva ottaa mukaan omat sänkyvaatteet ja matkalakanat. Matkatyyny tekee myös matkasta mukavamman, ja tiedät, että voit ottaa nokoset missä ikinä oletkin. Kun saat nukkua hyvin, ei mitkään seuraavan päivän haasteet ole liian suuria.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!