Eddy+ 20 Tritan Renew - ID: A075759

CamelBakEddy+ 20 Tritan Renew

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
CamelBak - Eddy+ 20 Tritan Renew

Kätevä vesipullo, jossa mahtuu 0,6 litraa nestettä. Pullo sopii useimpiin mukitelineisiin ja on täysin BPA-vapaa.

Luja vesipullo on valmistettu 100 % BPA-vapaasta muovista. Integroitu silmukka, josta voit esim. kiinnittää pullon karbiinihaalla reppuun/laukkuun. Silmukasta pulloa on myös helppo kantaa kädessä. Pullo tulee laajan valikoiman herkullisissa väreissä.

Tilavuus: 0,6 litraa

Pillimekanismin ansiosta sinun ei tarvitse kallistaa pulloa juodessasi – hyvä ominaisuus esimerkiksi autoa ajaessa, kun haluat pitää katseen tiessä!

Huom! Pulloon ei muodostu tyhjiötä, eikä sitä ole tarkoitus kallistaa juodessa. Jos pulloa kallistaa, saattaa pilliin päästä ilmaa pullon pohjasta, ja pullosta voi lähteä ääntä. Kun pilli pysyy veden alla, pysyy pullokin juodessa hiljaisena.

Tuotteen Eddy+ 20 Tritan Renew ominaisuuksia:
BPA-vapaa: Kyllä
Eristetty: Ei
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää vähintään 50 % kierrätettyä materiaalia
Paino: 146 g
Tilavuus: 600 ml
CamelBak valmistaa nesteytystuotteita kuten juomapulloja, -pusseja ja -reppuja. Kovan fyysisen rasituksen aikana on tärkeää huolehtia nesteytyksestä. Selässä kannettava juomareppu mahdollistaa juomisen ilman, että sinun tarvitsee käyttää käsiä.

Lisää tuotteita merkiltä CamelBak

Näytä kaikki Vesipullot

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!