Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Vandra Upplandsleden NoColour Calazo förlag
Vandra Upplandsleden NoColour
Calazo förlag
305-1678
305-1678
Calazo förlag

Vandra Upplandsleden NoColour

price29,90 €
KokoOneSize
Vain muutama jäljellä. Tilaa pian
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Vandra Upplandsleden by Calazo förlag koostuu kahdesta eri osasta. Ensimmäisessä osassa kuvataan kaikki Upplandsledenin osuudet yksityiskohtaisilla maastokartoilla, ja siitä löytyy tietoa esimerkiksi grillauspaikoista, tuulensuojista ja julkisen liikenteen yhteyksistä. Toinen osa sisältää 21 ehdotusta lyhyille ja pitkille vaellusreiteille, jotka tarjoavat parasta, mitä Upplandsledenilla on tarjota.
Upplandsleden vie vaeltajan useisiin Upplandin kauneimpiin retkeilyalueisiin ja luonnonpuistoihin. Matkan varrella on mahdollisuus pystyttää leiri tuulensuojaan yksinäisillä metsälammilla tai yöpyä herraskartanossa ja nauttia kolmen ruokalajin illallinen.

Kirjan reittiehdotukset on kirjoittanut Gunnika Isaksson-Lutteman, joka on aiemmin kirjoittanut teokset Vandra Roslagsleden, Vandra Gästrikeleden, Vandra i Stockholms skärgård ja Vandring kring Uppsala. Reittien osalta teksti on kirjoittanut Emelie Runfeldt, joka työskentelee luontopolkujen opastajana Upplandsstiftelsenillä. Tämä on kirjan kolmas painos.

ISBN: 9789189079885 /html>
Tuotenumero:
A106993 NOCOLOONESIZE
|
P305-1678
|
305-1678
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan värinimike: NoColour
Kieli: ruotsi
Calazo förlag
Arvostelut
(0)
Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!