Paddla Kajak I Stockholms Skär - ID: A051577

Calazo förlagPaddla Kajak I Stockholms Skär

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Paddla Kajak I Stockholms Skär Calazo förlag

Ensimmäinen opaskirja, joka on omistettu täysin kajakkimelonnalle Tukholman saaristossa. Kirjan 416 sivulla käydään läpi yhteensä 1 650 kilometriä melontareittejä 44 retkiehdotukseen jaettuna. Kaikkea rauhallisista iltalenkeistä kaupungissa aina vaativiin melontaretkiin pitkälle Itämerelle. Sopivat vesilaskupaikat sekä säästä, tuulesta ja kokemustasosta riippuvat reittivalinnat kuvaillaan pienintä yksityiskohtaa myöten. Kirjasta sisältää kaiken tarvittavan tiedon omien retkien suunnittelua ja toteutusta varten. Hiekkarantoja, viihtyisiä kahviloita ja parhaita kajakinvuokraajia koskevat vinkit sekoittuvat anekdootteihin ja kulttuurihistoriaan. Runsaasti kuvitetussa kirjassa on 200 värikuvaa ja 50 varta vasten piirrettyä karttaa.

Tekijä Staffan Petersson on itse tutkinut, valokuvannut ja laatinut kaiken kirjassa olevan aineiston. Neljän vuoden työn hedelmänä on kattava opas Tukholman saaristoon. Petersson otti kirjaa varten 15 000 valokuvaa. Staffan Petersson on opettaja, laillistettu merikajakkiohjaaja ja yksi Jag paddlar -opetuselokuvan tekijöistä. Jag paddlar on ensimmäinen ruotsinkielinen merikajakkimelonnan opetusfilmi.

Ominaisuudet Paddla Kajak I Stockholms Skär:
Kieli: Ruotsi
Valmistustapa: Kovakantinen
Mitat P x L x K 121x182 mm
Sivumäärä: 416 kpl
Calazo julkaisee jännittäviä ruotsinkielisiä oppaita ulkoiluun Ruotsin kaupungeissa ja luonnossa mm. Uumaja, Åre, Skåne ja Taalainmaa. Kartat ovat erittäin kestävää Tuvek-materiaalit.

Lisää tuotteita Calazo förlag

Näytä kaikki Kirjallisuus

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!