Nuotioruokaa - ID: A071088

Pikkujoulut
20% - KOODI

Calazo förlagNuotioruokaa

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Calazo förlag - Nuotioruokaa

Tämä kirja käsittelee jotain yksinkertaista ja suurenmoista ruoan valmistamista nuotiolla. Vain harvat ilmiöt synnyttävät meissä samanlaista tyytyväisyyttä kuin tuli, ruoka ja luonto. Leirinuotiolla kokkailussa yhdistyvät niiden lisäksi myös slow lifen keskeiset elementit - olla läsnä, antaa asioiden ottaa aikansa ja puuhata yhdessä ystävien kanssa.
Kirjamme esittelee tavallisimmat ruoanlaittotulet, kuten kekonuotio, tähtinuotio, pagodi ja metsästäjän liesi. Kirjan vinkeillä opit käyttämään muurinpohjapannua, grilliritilää, halsteria ja valurautapataa. Käymme läpi myös erikoisempia tapoja valmistaa ruokaa kuten kivellä paistaminen, teltassa savustaminen, hiilloksella kypsentäminen ja hauduttaminen kuopassa kuumien kivien avulla.

Kirjan lopusta löydät reseptikokoelman, jossa riittää ohjeita porokeitosta kokonaisen kanan kypsentämiseen hiilloksen lämmössä. Vain oma makusi ja mielikuvituksesi voivat asettaa rajoja kokkailulle ja herkuttelulle. Oletko jo kokeillut paistanut pullia hiilloksella tai pizzaa kuumalla kivellä? Maukkaita retkiä!

Kirjoittaja Eric Tornblad on retkikokki ja yrittäjä, joka on aiemmin kirjoittanut Calazolle kirjat Kuivaa ruokaa (2016) ja Vaellusruokaa (2018). Kirjan kuvat on ottanut valokuvaaja Ida Olsson, joka käyttää jokaisen vapaan hetkensä luonnossa. Hän ylläpitää suosittua Instagram-tiliä Iskogochmark.

ISBN: 9789188335975
Tuotteen Nuotioruokaa ominaisuuksia:
Kieli: nuomi
Calazo julkaisee jännittäviä ruotsinkielisiä oppaita ulkoiluun Ruotsin kaupungeissa ja luonnossa mm. Uumaja, Åre, Skåne ja Taalainmaa. Heidän karttansa ovat erittäin kestävää Tuvek-materiaalia.

Lisää tuotteita merkiltä Calazo förlag

Näytä kaikki Kirjallisuus

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!