Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Fjällmat NoColour Calazo förlag
Fjällmat NoColour
Calazo förlag
207-1063
207-1063
Calazo förlag

Fjällmat NoColour

price32,90 €
Vain muutama jäljellä. Tilaa pian
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Tee omaa ruokaa tunturivaellukselle.

Oikea tunturiruoka kestää useita päiviä reppussa, sen tulee olla kevyt kantaa ja se ei saa ottaa paljon tilaa pakkaamisessa. Jokaisen aterian tulee myös olla täynnä energiaa, jotta voit palautua ja jaksaa vaellusta vielä yhden päivän.

Kaikki tämän kirjan reseptit on suunniteltu tunturivaellusta varten. Painotamme sitä, miten voit tehdä omat ruokasi alusta alkaen joko kuivaamalla raaka-aineita itse tai löytämällä älykkäitä tuotteita kaupasta, jotka sopivat resepteihin. Opit myös ruokailujen suunnittelun tärkeyden, mahdollisimman paljon valmistelua kotona ja ruuan pakkaamista parhaalla mahdollisella tavalla.

Reseptit on jaoteltu niiden valmistusaikojen mukaan, alkaen ruuista, jotka vaativat vain kiehuvan veden kaatamista, aina puolen tunnin valmistuksiin. Kirjan lopussa on luku energiapatukoista, herkullisista jälkiruoista ja siitä, miten voit helposti leipoa tunturissa.

Kirjan kirjoittaja Eric Tornblad on vaeltanut tuntureilla nuoruudestaan lähtien. Nykyään hän kulkee kevyemmällä varustuksella ja painottaa hyvää ruokaa enemmän. Eric on aiemmin kirjoittanut myyntimenestyksen "Kuiva ruoka".

 

  • Joustovyö
  • 192 sivua
Tuotenumero:
A051549 NO COONESI
|
P207-1063
|
207-1063
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan värinimike: NoColour
Kieli: ruotsi
Sivumäärä: 192
Kirjan kannet: Pehmeäkantinen
Calazo förlag
Arvostelut
(0)
Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!