Calazo förlag

-
Calazo julkaisee jännittäviä ruotsinkielisiä oppaita ulkoiluun Ruotsin kaupungeissa ja luonnossa mm. Uumaja, Åre, Skåne ja Taalainmaa. Heidän karttansa ovat erittäin kestävää Tuvek-materiaalia.

Calazo förlag

(188 tuotetta)

Calazo julkaisee jännittäviä oppaita ulkoiluun, jotka auttavat sinua kaikessa urbaaneista luontokokemuksista extremeseikkailuihin. Hyvä ulkoiluopas takaa onnistuneen retken. Calazon omistavat Fredrik ja Jonas, jotka ovat innokkaita ulkoiluharrastajia. Innostuksensa ansiosta heillä on hyvä näkemys siitä, millainen hyvän oppaan pitää olla ja mitä markkinoilta puuttuu, riippumatta siitä haluatko vaeltaa Göteborgin ympäristössä vai
lähteä hiihtoretkelle tunturiin. Oppaat kattavat monia suosittuja alueita eri puolilla Ruotsia sekä muutamia rajojen ulkopuolella. Ne kattavat myös useimpien harrastajien tarpeet kuten vaeltaminen, pyöräily, luistelu, hiihto, melonta ja kalastaminen. Joukossa on myös yleisempiä oppaita, jotka mm. opastavat miten teet ruokaa luontoretkellä tai antavat hyviä vinkkejä, jotka varmistavat retken onnistumisen. Calazolla on myös muutamia pienemmille ulkoiluharrastajille sovitettuja oppaita.

Calazolla on myös Tyvek-materiaalille painettuja erilaisia karttoja; tunturikarttoja, maastokarttoja sekä saaristokarttoja, jotka kestävät pitkään.


Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!