Calazo förlag

(58 tuotetta)
Calazo julkaisee jännittäviä ruotsinkielisiä oppaita ulkoiluun Ruotsin kaupungeissa ja luonnossa mm. Uumaja, Åre, Skåne ja Taalainmaa. Kartat ovat erittäin kestävää Tuvek-materiaalit.

Calazo julkaisee jännittäviä ruotsinkielisiä oppaita ulkoiluun Ruotsin kaupungeissa ja luonnossa mm. Uumaja, Åre, Skåne ja Taalainmaa. Kartat ovat erittäin kestävää Tuvek-materiaalit.

Calazo julkaisee jännittäviä oppaita ruotsalaiseen ulkoiluun, jotka auttavat sinua kaikessa urbaaneista luontokokemuksista extremeseikkailuihin. Hyvä ulkoiluopas takaa onnistuneen retken Calazon omistavat Fredrik ja Jonas, jotka ovat innokkaita ulkoiluharrastajia. Innostuksensa ansiosta heillä on hyvä näkemys siitä, millainen hyvän oppaan pitää olla ja mitä markkinoilta puuttuu, riippumatta siitä haluatko vaeltaa Göteborgin ympäristössä vai lähteä hiihtoretkelle tunturiin. Oppaat kattavat monia suosittuja alueita eri puolilla Ruotsia sekä muutamia rajojen ulkopuolella. Ne kattavat myös useimpien harrastajien tarpeet kuten vaeltaminen, pyöräily, luistelu, hiihto, melonta ja kalastaminen. Joukossa on myös yleisempiä oppaita, jotka mm. opastavat miten teet ruokaa luontoretkellä tai antavat hyviä vinkkejä, jotka varmistavat retken onnistumisen. Calazolla on myös muutamia pienemmille ulkoiluharrastajille sovitettuja oppaita.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!