Lightweight Merino Wool Tubular - ID: 33004

BuffLightweight Merino Wool Tubular

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Buff - Lightweight Merino Wool Tubular

Lightweight Merino Wool Tubular on suurin tuoteuutuus Buff:lta sen menestyksekkäässä historiassa. Se yhdistää kaikki mahdollisuudet Buff:ssa Merinovillan hienojen ominaisuuksien kanssa. Sopii jokaiseen vaatekaappiin!

Lightweight Merino Wool Tubular on valmistettu ilman saumoja ja materiaali on 100% pehmeää Merinovillaa. Se on hieman pidempi (70 cm) kuin tavallinen Buff ja toimii siksi paremmin balaclavana kuin tavalliset mallit. Mutta muuten sitä käytetään täysin samoin kuin sisaruksiaan, toisinsanoen miten haluat!

  • Elastinen ja säilyttää alkuperäisen muotonsa
  • Konepestävä (30 astetta) eikä tarvitse silittää. Ei linkousta
  • Sopii useimmille aikuisille päänkooille (n. 53-62 cm)
  • Merinovilla lämmittää myös märkänä
  • Merinovilla sisältää olosuhteisiin nähden hyvän UV suojan
  • Merinovilla hylkii epämiellyttävien hajujen tarttumista

Materiaali: 100% merinovilla, 125 g/m².
Tuotteen Lightweight Merino Wool Tubular ominaisuuksia:
Pituus: 70 cm
Leveys: 24,5 cm
Materiaali: Merinovilla
Buffin tarina: Vuoden 1991 tienoilla, Joan Rojas (jo ennestään intohimoinen moottoripyöräilijä) rakastui vapauden tunteeseen, joka hänellä oli pyöräillessään Igualadan teillä. Silloin hän tajusi, että hänen kaulahuivinsa ei ollut tarpeeksi hyvä pitämään kylmyyden poissa ja samalla olemaan mukava käyttää. Tuli päivä, jolloin Joan päätti luoda juuri sen, mitä tarvitsi. Päivä toisensa jälkeen hän työskenteli perheensä tekstiilitehtaalla Igualadassa suunnitellen, pohtien ja jahdaten tarvitsemaansa tuotetta. Sitten eräänä päivänä se oli valmis - saumaton putkimainen vaate, joka oli valmistettu mikrokuidusta.

Lisää tuotteita merkiltä Buff

Näytä kaikki Kaulahuivit ja tuubihuivit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!