Buck

-
Buck on johtava amerikkalainen veitsenvalmistaja, joka on valmistanut turvallisia ja toimivia veitsiä jo yli 100 vuotta. Yritys sai alkunsa San Diegossa, ja valmistaa tänä päivänä Idahosta käsin markkinoiden parhaita veitsiä ja tarvikkeita metsästykseen ja ulkoilmaelämään.

Buck

(7 tuotetta)

Buck 110, amerikkalainen metsästysklassikko


Buck 110, joka esiteltiin ensimmäistä kertaa 60-luvun alussa, on nykyään maailmankuulu veitsi, jota metsästäjät käyttävät ympäri Amerikkaa, ja nykyään myös koko maailmassa. Tämä kääntöveitsi on asettanut standardin metsästysveitsille, ja sen markkinoille tultua, ovat monet yrittäneet sitä imitoida. Tosiasia on, että siitä on tullut niin tunnettu, että jopa muut valmistajat ovat kutsuneet samankaltaisia kääntöveitsiä buck-veitsiksi.

Veitsiä joka tilanteeseen


Nykyään Buck valmistaa veitsiä ja muita vastaavia välineitä kaikenlaisiin tilanteisiin. Valikoimasta löytyy veitsiä ulkoilmaelämään, kalastukseen, selviytymiseen ja jopa arkisempaan käyttöön. Jos jossain tilanteessa tarvitset veistä, löydät hyvin todennäköisesti sopivan veitsen Buckilta juuri tähän tarkoitukseen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!