Blundstone

-
Blundstrone on on työ- ja turvakenkien mukavuuden parantamisen edelläkävijä. Kun valitset Blundstonen, valitset jaloillesi kengät, jotka edesauttavat koko alavartalosi hyvinvointia.

Blundstone

(15 tuotetta)

Hyviä jalkineita kaikkiin tilanteisiin

Jo vuodesta 1870 lähtien on Blundstone valmistanut kestäviä jalkineita, jotka selviävät todella kovassa käytössä. Kestävyys voidaan määritellä eri tavoin, ei pelkästään soveltuvuutena vaativaan ulkoilmaelämään. Blundstonen ikoniset bootsit voi nimittäin nähdä erilaisilla käyttäjillä, malleista metsässä liikkujiin. Ne ovat toisin sanoen luotettavat kengät klassisella muotoilulla, joka ei koskaan poistu muodista, ja jotka sopivat sekä seikkailuun että catwalkille.

Blundstone 500 - klassikko sekä naisille että miehille

Blundstone 500 - ja Blundstone 510 -nilkkureista on tullut moderneja klassikoita, joita käytetään yhtä paljon vaativaan ulkoiluun kuin arkipäivään. Blundstonen jalkineita löytyy sekä lasten, miesten että naisten koissa. Tyylikkäät ja käytännölliset Blundstone 500 –nilkkurit löytyvät unisex-koissa ja ovat klassisella lookillaan niittäneet suurta menestystä erilaisten käyttäjien joukossa, miesten ja naisten.

Kenkä ei ole vain suosittu, vaan, kiitos sen tyylikkään ja yksinkertaisen muotoilun, sillä on monia hyviä ominaisuuksia, kuten teräsvarsi, joka lisää vakautta ja vähentää nyrjähdysten riskiä. Blundstone tekee hyviä kenkiä, jotka kestävät pitkään, mitä tulee sekä klassiseen tyyliin että materiaalin kestävyyteen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!