Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Hero Brown w Blue Multi Bliz
Hero Smoke w Silver mirror
Hero Brown w Blue Multi
Brown w Blue Multi
Hero Brown w Blue Multi
52210
Bliz
312-6239
312-6239
Bliz

Hero Brown w Blue Multi

price88,90 €
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Hero Bliziltä on huippuluokan ulkonäköä ja mukavuutta tarjoavat silmälasit, jotka tarjoavat myös selkeän näkymän eri sääolosuhteissa. Tämä monipuolinen malli sopii moniin eri urheilulajeihin. Oli kyseessä sitten täysillä ajettava maastopyörä, rento lenkki tai vain rauhallinen päivä rannalla, Hero on aina mukana.
Yleistä - Nämä lasit sopivat kaikkeen. Hero on rittävän kestävä sopimaan mihin tahansa urheiluun ja tarpeeksi tyylikäs pysyäkseen päässä koko päivän. Hydro Lens Technology™ takaa erinomaisen näkymän säästä riippumatta. Ainutlaatuisena ominaisuutena voit lisätä optisen sovittimen, jonka voit hankkia erikseen ja joka voidaan muokata henkilökohtaisten näkötarpeidesi mukaan.

Linssiominaisuudet - Hero on varustettu Hydro Lens Technology™:llä. X-PC-linssin optinen laatu on erinomainen ja se tarjoaa selkeän ja terävän näkymän eri sääolosuhteissa. Linssi tarjoaa täyden UV-suojan, vähäisen taittovirheen, naarmuuntumista kestävän pinnoitteen sekä tehokkaan vettä hylkivän ominaisuuden.

Materiaali - Hero on valmistettu Grilamid TR90 -materiaalista, joka tarjoaa lyömättömän joustavuuden ja keveyden. Se sopii täydellisesti sekä kuumiin että kylmiin lämpötiloihin.

Säätömahdollisuudet - Hero pitää sinut aina tyylikkäänä, suojattuna ja valmiina mihin tahansa. Säädä sankojen ja nenäosan istuvuutta helposti. Tyylikkäät lasit, joissa on huippumukavuus, kestävät koko päivän!
Tuotenumero:
A128758 13MATTBLACONESIZE
|
P312-6239
|
312-6239
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenumero: 52210
Tavarantoimittajan tuotenimike: Hero
Tavarantoimittajan värinimike: Brown w Blue Multi
Sukupuoli: Unisex
Fotokromaattinen linssi: Ei
Vaihdettava linssi: Kyllä
Vaihtolinssi sisältyy: Ei
Polarisoivat: Ei
Koko: OneSize
Suodatusluokka (EN 1938): 3
Paino: 30 g
Bliz
Arvostelut
(0)
Tästä tuotteesta ei ole vielä kirjoitettu arvosteluja

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!