Storm 500-R Headlamp - ID: A134604

Black DiamondStorm 500-R Headlamp

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Black Diamond - Storm 500-R Headlamp

Black Diamondin Storm 500-R Headlamp on vedenkestävä otsalamppu, joka saa virtansa 2400 mAh:n akusta ja ladataan mikro-USB:n kautta. Lampun maksimikirkkaus on 500 lumenia ja valokeilan kantavuus on maksimissaan 120 metriä. Integroitu akuntason ilmaisin. Valon kirkkauden muistin ansiosta sama kirkkausaste säilyy, kun kytket lampun päälle ja pois. AAA-paristot tulevat tuotteen mukana. Asetukset: Täysi teho, himmennys, punainen/vihreä/sininen valo, ja lukitustila
Tuotteen Storm 500-R Headlamp ominaisuuksia:
Vesisuojaus: Kyllä
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
Paino: 100 g
Akkutyyppi: Li-ion
Mukana paristot: Ei
Himmennystoiminto: Kyllä
Valoteho: 500 Lm
Black Diamond jakaa samat kokemukset kuin, mitä sinä saat kalliolla, jäällä ja lumella, ja nämä kokemukset auttavat meitä luomaan parhaat mahdolliset välineet kaikille maailman kiipeilijöille, hiihtäjille ja ulkoilmaharrastajille. Yritys, joka sai alkunsa alasimella ja vasaralla puutarhavajassa, on nyt kasvanut globaaliksi yhtiöksi, jolla on toimistot kolmella mantereella. Black Diamond on yritys, joka ei ole vain vuorikiipeilijöille ja hiihtäjille, vaan se edustaa myös urheilun henkeä, heidän arvojaan ja tavoitteitaan, menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Vuodesta 1957 lähtien innovatiivinen varustesuunnittelumme on asettanut standardin useille alueille. Tämä johtuu osittain upean tiimin omistautumisesta, toiveista ja ahkeruudesta. Se on tulosta myös siitä, että olemme kaikki itse kiipeilijöitä ja hiihtäjiä. Olemme yritys, jota käyttäjät pyörittävät. Sitä me olemme.

Lisää tuotteita merkiltä Black Diamond

Näytä kaikki Otsalamput

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!