ReVolt 350 Headlamp - ID: A067062

OUTLET
Lisäale 15% - KOODI

Black DiamondReVolt 350 Headlamp

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Black Diamond - ReVolt 350 Headlamp

Black Diamondin REVOLT 350 otsalamppu on erittäin monipuolinen, IPX4, USB-ladattava otsalamppu, joka toimii uudella modulaarisella ladattavalla BD 1800 -akulla tai tavallisilla AAA-paristoilla. Se on nyt kevyempi, kirkkaampi ja pienempi, ja siinä on 350 luumenin valo, päivitetty käyttöliittymä ja monipuolinen optinen linssi, joka säästää akkua.
Tuotteen ReVolt 350 Headlamp ominaisuuksia:
Vesisuojaus: IPX4
Akunkesto: 200 h
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
Paino: 90 g
Mukana paristot: Kyllä
Himmennystoiminto: Kyllä
Valoteho: 350 Lm
Valokeilan enimmäispituus: 80 m
Black Diamond jakaa samat kokemukset kuin, mitä sinä saat kalliolla, jäällä ja lumella, ja nämä kokemukset auttavat meitä luomaan parhaat mahdolliset välineet kaikille maailman kiipeilijöille, hiihtäjille ja ulkoilmaharrastajille. Yritys, joka sai alkunsa alasimella ja vasaralla puutarhavajassa, on nyt kasvanut globaaliksi yhtiöksi, jolla on toimistot kolmella mantereella. Black Diamond on yritys, joka ei ole vain vuorikiipeilijöille ja hiihtäjille, vaan se edustaa myös urheilun henkeä, heidän arvojaan ja tavoitteitaan, menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Vuodesta 1957 lähtien innovatiivinen varustesuunnittelumme on asettanut standardin useille alueille. Tämä johtuu osittain upean tiimin omistautumisesta, toiveista ja ahkeruudesta. Se on tulosta myös siitä, että olemme kaikki itse kiipeilijöitä ja hiihtäjiä. Olemme yritys, jota käyttäjät pyörittävät. Sitä me olemme.

Lisää tuotteita merkiltä Black Diamond

Näytä kaikki Otsalamput

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!