Moji Lantern - ID: A134593

Pikkujoulut
20% - KOODI

Black DiamondMoji Lantern

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Black Diamond - Moji Lantern

Black Diamondin Moji Lantern on pehmeällä hajavalolla varustettu lamppu, joka voidaan kiinnittää joko ulos taitettavalla koukulla tai alla olevilla magneeteilla. Lampun valoa voidaan himmentää sivussa olevilla painikkeilla. Toimii kolmella AAA-paristolla (ei sisälly toimitukseen) tai Black Diamondin omalla ladattavalla 1500 mAh akulla.
Tuotteen Moji Lantern ominaisuuksia:
Sisäänrakennettu akku: Ei
Liiketunnistin: Ei
Paino: 72.5 g
Mukana paristot: Ei
Himmennystoiminto: Kyllä
Valoteho: 150 Lm
Black Diamond jakaa samat kokemukset kuin, mitä sinä saat kalliolla, jäällä ja lumella, ja nämä kokemukset auttavat meitä luomaan parhaat mahdolliset välineet kaikille maailman kiipeilijöille, hiihtäjille ja ulkoilmaharrastajille. Yritys, joka sai alkunsa alasimella ja vasaralla puutarhavajassa, on nyt kasvanut globaaliksi yhtiöksi, jolla on toimistot kolmella mantereella. Black Diamond on yritys, joka ei ole vain vuorikiipeilijöille ja hiihtäjille, vaan se edustaa myös urheilun henkeä, heidän arvojaan ja tavoitteitaan, menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Vuodesta 1957 lähtien innovatiivinen varustesuunnittelumme on asettanut standardin useille alueille. Tämä johtuu osittain upean tiimin omistautumisesta, toiveista ja ahkeruudesta. Se on tulosta myös siitä, että olemme kaikki itse kiipeilijöitä ja hiihtäjiä. Olemme yritys, jota käyttäjät pyörittävät. Sitä me olemme.

Lisää tuotteita merkiltä Black Diamond

Näytä kaikki Lyhdyt

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!