Women's Arizona EVA Narrow - ID: A100844

BirkenstockWomen's Arizona EVA Narrow

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Birkenstock - Women's Arizona EVA Narrow

Arizona EVA Black Slim on kylpysandaali naisille klassillisella muotoilulla. Pohja on Arizona EVA Black Slim sandaalissa anatomisesti muotoiltu antamaan tukea ja tasoittamaan painoa koko jalalle, jotta voit tuntea olon miellyttäväksi ja samalla tyylikkääksi koko päivän, niin rannalla kuin kaupungillakin.
  • Kapea lesti
  • Materiaali: EVA
Tuotteen Women's Arizona EVA Narrow ominaisuuksia:
Lesti: Ohut
Varvassuoja: Ei
Vettähylkivää materiaalia: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Paino per kenkä: 198
Birkenstockin tarina alkoi vuonna 1774, kun Johann Adam Birkenstock otti haltuunsa vanhan kenkäpajan. Vuonna 1896 Konrad Birkenstock, tuolloin kahden suuren ortopedisia palveluita tarjoavan kenkäkaupan omistaja Saksassa, matkusti ympäri maata ja luennoi vallankumouksellisista ideoistaan koskien ortopediaa ja anatomiaa. Konradin mukaan jalan tulisi liikkua "oikealla tavalla", eikä sitä pitäisi kiinnittää metallisilla osilla, jotka olivat tuolloin yleisiä. Kehitys on jatkunut, ja Birkenstock koostuu nykyään useista eri tuotemerkeistä, jotka on suunnattu eri kohderyhmille; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio ja Birki's.

Lisää tuotteita merkiltä Birkenstock

Näytä kaikki Sandaalit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!