Unisex Arizona Soft Footbed Regular Fit - ID: A075483

Pikkujoulut
15% - KOODI

BirkenstockUnisex Arizona Soft Footbed Regular Fit

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Birkenstock - Unisex Arizona Soft Footbed Regular Fit

Unisex Arizona Soft Footbed Regular Fit on Birkenstockin klassinen sandaali. Pehmeä pohjallinen tarjoaa mukavuutta ylimääräisen lateksikerroksen ansiosta. Päällinen on valmistettu öljytystä nupukkinahasta, joka antaa luonnollisen ulkoasun. Aidosta luonnonkorkista valmistettu anatominen jalkapohja keventää jalkaa ja antaa tukea.
Tuotteen Unisex Arizona Soft Footbed Regular Fit ominaisuuksia:
Varvassuoja: Ei
Vettähylkivää materiaalia: Ei
Birkenstockin tarina alkoi vuonna 1774, kun Johann Adam Birkenstock otti haltuunsa vanhan kenkäpajan. Vuonna 1896 Konrad Birkenstock, tuolloin kahden suuren ortopedisia palveluita tarjoavan kenkäkaupan omistaja Saksassa, matkusti ympäri maata ja luennoi vallankumouksellisista ideoistaan koskien ortopediaa ja anatomiaa. Konradin mukaan jalan tulisi liikkua "oikealla tavalla", eikä sitä pitäisi kiinnittää metallisilla osilla, jotka olivat tuolloin yleisiä. Kehitys on jatkunut, ja Birkenstock koostuu nykyään useista eri tuotemerkeistä, jotka on suunnattu eri kohderyhmille; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio ja Birki's.

Lisää tuotteita merkiltä Birkenstock

Näytä kaikki Sandaalit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!