Unisex Arizona Oiled Leather Regular - ID: A024825

BirkenstockUnisex Arizona Oiled Leather Regular

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Birkenstock - Unisex Arizona Oiled Leather Regular

Birkenstocks Arizona-malli on todellinen klassikko. Tämä unisex -sandaali on kahdella säädettävällä remmillä sekä erityisen hienolla nubuck-nahalla. Yläpuoli on pehmeää ja mukautuvaa nubuck-nahkaa avoimella reunalla, joka korostaa sandaalin luonnollista ja käsityömäistä muotoilua. Sandaali on muotoiltu anatomisesti antamaan tukea koko jalalle, joten voit olla tyylikäs ja tuntea askeleen miellyttäväksi koko päivän.
  • Normaali leveys
  • Anatomisesti muotoiltu korkki/latex sisäpohja
  • Ulkopuoli: nubuk-nahkaa, öljykäsitelty
  • Sisäpohja: mokkaa
  • Pohja: EVA
  • Yksityiskohdat: kaksi remmiä omilla säädettävillä metallisoljilla
  • Valmistettu Saksassa


Tuotteen Unisex Arizona Oiled Leather Regular ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varvassuoja: Ei
Vettähylkivää materiaalia: Ei
Pintamateriaali: Nahka
Paino per kenkä: 198
Birkenstockin tarina alkoi vuonna 1774, kun Johann Adam Birkenstock otti haltuunsa vanhan kenkäpajan. Vuonna 1896 Konrad Birkenstock, tuolloin kahden suuren ortopedisia palveluita tarjoavan kenkäkaupan omistaja Saksassa, matkusti ympäri maata ja luennoi vallankumouksellisista ideoistaan koskien ortopediaa ja anatomiaa. Konradin mukaan jalan tulisi liikkua "oikealla tavalla", eikä sitä pitäisi kiinnittää metallisilla osilla, jotka olivat tuolloin yleisiä. Kehitys on jatkunut, ja Birkenstock koostuu nykyään useista eri tuotemerkeistä, jotka on suunnattu eri kohderyhmille; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio ja Birki's.

Lisää tuotteita merkiltä Birkenstock

Näytä kaikki Sandaalit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!