Unisex Arizona Birko-Flor Soft Footbed Regular - ID: A024835

Pikkujoulut
20% - KOODI

BirkenstockUnisex Arizona Birko-Flor Soft Footbed Regular

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Birkenstock - Unisex Arizona Birko-Flor Soft Footbed Regular

Birkenstockin Arizona Birko-Flor Soft Footbed Regular ovat klassiset sandaalit, joissa on normaali lesti. sisäpohja, joka on korkkia, siinä on myös erityisen pehmeä kerros vaahtomateriaalia ja yläpuoli on mokkaa, joka pitää jalan kuivana. Sandaalit ovat anatomisesti muotoiltu antamaan tukea ja jakamaan painon koko jalalle niin että voi olla tyylikäs ja tuntea olon mukavaksi koko päivän.
  • Normaali lesti
  • Pehmeä sisäpohja
Tuotteen Unisex Arizona Birko-Flor Soft Footbed Regular ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varvassuoja: Ei
Vettähylkivää materiaalia: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Paino per kenkä: 198
Birkenstockin tarina alkoi vuonna 1774, kun Johann Adam Birkenstock otti haltuunsa vanhan kenkäpajan. Vuonna 1896 Konrad Birkenstock, tuolloin kahden suuren ortopedisia palveluita tarjoavan kenkäkaupan omistaja Saksassa, matkusti ympäri maata ja luennoi vallankumouksellisista ideoistaan koskien ortopediaa ja anatomiaa. Konradin mukaan jalan tulisi liikkua "oikealla tavalla", eikä sitä pitäisi kiinnittää metallisilla osilla, jotka olivat tuolloin yleisiä. Kehitys on jatkunut, ja Birkenstock koostuu nykyään useista eri tuotemerkeistä, jotka on suunnattu eri kohderyhmille; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio ja Birki's.

Lisää tuotteita merkiltä Birkenstock

Näytä kaikki Sandaalit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!