Men's Arizona EVA Regular - ID: A024828

Pikkujoulut
15% - KOODI

BirkenstockMen's Arizona EVA Regular

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Birkenstock - Men's Arizona EVA Regular

Arizona EVA Regular on miesten uimasandaali klassista muotoilua. Arizona EVA Black Normalin pohjallinen on anatomisesti rakennettu antamaan tukea ja jakamaan painon koko jalan alueelle, jotta voit olla sekä tyylikäs että mukava koko päivän niin rannalla kuin kaupungissa.
  • Normaali leveys
  • Materiaali: EVA
Tuotteen Men's Arizona EVA Regular ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Varvassuoja: Ei
Vettähylkivää materiaalia: Ei
Pintamateriaali: Synteettinen
Paino per kenkä: 198
Birkenstockin tarina alkoi vuonna 1774, kun Johann Adam Birkenstock otti haltuunsa vanhan kenkäpajan. Vuonna 1896 Konrad Birkenstock, tuolloin kahden suuren ortopedisia palveluita tarjoavan kenkäkaupan omistaja Saksassa, matkusti ympäri maata ja luennoi vallankumouksellisista ideoistaan koskien ortopediaa ja anatomiaa. Konradin mukaan jalan tulisi liikkua "oikealla tavalla", eikä sitä pitäisi kiinnittää metallisilla osilla, jotka olivat tuolloin yleisiä. Kehitys on jatkunut, ja Birkenstock koostuu nykyään useista eri tuotemerkeistä, jotka on suunnattu eri kohderyhmille; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio ja Birki's.

Lisää tuotteita merkiltä Birkenstock

Näytä kaikki Sandaalit

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!