Valdres Lt Ins Lady Vest - ID: A012269

Kampanja

BergansValdres Lt Ins Lady Vest

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Valdres Lt Ins Lady Vest Bergans

Bergans Valdres Lt Ins Lady Vest on vuorillinen liivi . Sopii naisille.
Fabric
Windproof and water-repellent Pertex Quantum® fabric. Padded with heat-insulating PrimaLoft® One. Low weight and minimal packing volume.
 
Hood
None.
 
Pockets
Front pockets and inner pocket (men): The left front pocket also functions as a compression pocket.
 
Additional features
Elastic cuff at shoulder opening. Extended back.
 
Use
Specially developed for ski touring and mountaineering. Also suitable for freeride, nordic classic, hiking, and outdoor.
 
Fabric: Pertex Quantum®: 100 % Polyamide (Nylon)
Insulation: PrimaLoft® One: 100 % Polyester
Sizes: Women XS-XL
Weight:  Women's size: M: 265 g (9oz)
Weight insulation: 100 g/m² (3.5 oz/yd²)
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!