Super Lett Lady Pant Short - ID: 1288

BergansSuper Lett Lady Pant Short

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Super Lett Lady Pant Short Bergans

Ohuet ja joustavat naistenhousut 3-kerros  DermizaxTM materiaalista. Housut ottavat äärimmäisen vähän tilaa ja sopivat yhtä hyvin sadehousuina sienimetsässä kuin työmatkoissa.
Bergans Super Lett Lady Pant ovat sekä joustavat ett kulutuksenkestävät housut. Vahvistetut lahkeensuut ja vetoketjut polvista alaspäin. Selvä kumppani seuraavalle seikkailullesi.
 
Ominaisuudet
Naisten malli
Kevyet, tekniset housut tuulenpitävästä, vedenpitävästä ja hengittävästä 3-kerros DermizaxTM materiaalista
Kevyt paino ja pieni pakkauskoko
Vyölenkit, joustava vyötäröresori
Vahvistetut lahkeensuut ja lahje avautuu vetoketjulla polvesta alaspäin
Lahkeensuissa elastiset ja liukumattomat resorit sekä pienet koukut kengän tai saappaan kiinnittämiseen
Paino: koko L: 285 g
Materiaali: 3-kerros DermizaxTM: Kuori: 100% Polyesteri, vuori 100% polyamidi (nylon)

Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo vuonna 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimmistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita sekä kaikenlaisia tuotteita niiden väliltä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Kuorihousut

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”On monia hyviä aloitteita löytää tapa, jolla käyttää luonnonvaroja tehokkaasti.”

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Ympäristö: Kaikki käytössä oleva puuvilla on ekologista. Bluesign-sertifioitu. Sertifioitu Nordic Lighthousen mukaan, norjalainen ympäristömerkintä IS0 14000 mukaan. Bluesign, proaktiivinen tapa huolehtia tuotteiden kemikaaleista.

  Kierrätys: Bergans käyttää kierrätettyä materiaalia useissa tuotteissaan.

  Eläimet: Käytössä ainoastaan mulesing-vapaata merinovillaa, eikä elävänä pyydettyjen hanhien untuvaa.

  Etiikka: Tavoitteena Ethical Trading Initiative ja Code of Conduct. Joka kerta, kun vierailemme alihankkijoidemme luona, tarkistamme työympäristön puutteellisuudet ym. ja käsittelemme ne.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!