Stryn Jacket - ID: 1380

BergansStryn Jacket

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Stryn Jacket Bergans

Kiipeä ylöspäin niitä jyrkkiä liukumäkiä ja nauti sitten isoista mutkista irtolumessa laskettelussa alaspäin. Takilla Stryn peräisin Bergans voit nauttia tästä kokonan.

Takki on suunniteltu kovaan tehtäviin alppi ympäristössä, ja tekee työnsä loistavasti olitpa matkalla ylös tai alas. Palkittu kalvo Dermizax TM NX pitää sinut kuivana tarjoamalla tuulen ja veden suojelua, ja yhtä aikaa sen kosteutta siirtävä kyky on huipussaan.

 

Materiaali on tässä kolmannessa sukupolvessa ja on yksi parhaista mitä on, kun se tulee yhdistelmän sääsuojaus ja hengittävyys. Lisäksi takki yhdistää sen suojaavan kyvyn ja että se on tehty 4-tie stretch, niin että sinulla on täysi liikkumisvapaus kaikissa tilanteissa.

 

Suunnittelu on suoritettu ottaen huomioon, että etutaskut olisi oltava saatavilla, vaikka rinkkaa on selässä.  Takki voidaan myös yhdistää housuihin Sirdal tai Sirdal Insulated peräisin Bergans. Elastisella kytkennällä housujen ja takin välillä, saat kattavan vaatten joka kestä kuinka syvä lumijauhetta tahansa.

 

Ominaisuudet:

 •  
Bergans on norjalainen ulkoilutuotteiden ja vaatteiden valmistaja. Jo 1908 ulkoilualalla mukana ollut Bergans on ollut merkittävä osa alan kehityksessä. Valikoimasta löydät parhaimistoon kuuluvia reppuja, tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita ja kaikenlaisia tuotteita niiden välillä. Bergansin juuret ovat seikkailussa. Ole F. Bergan keksi ja patentoi ensimmäisen kehysreppunsa jo vuonna 1908. Olimme mukana varustamassa Amundsenia, joka saavutti ensimmäisenä etelänavan, Hillarya tämän ensimmäisessä Mount Everestin nousussa ja Shackletonia tämän seikkailuissa. Millään muulla valmistajalla ei ole sitä tietomäärää, jonka olemme hankkineet napaseuduille suuntautuvilta tutkimusmatkoilta. Se on perintöämme ja osa historiaamme. Pitkä historiamme on antanut meille arvokasta tietoa siitä, miten kehitämme vaatteita ja varusteita äärimmäisiin ympäristöihin. Käytämme tätä tietämystä telttojen, makuupussien ja laajan ulkoilu-, laskettelu-, metsästys-, lifestyle- sekä lasten ja nuorten vaatteiden valikoimamme suunnittelussa.

Lisää tuotteita Bergans

Näytä kaikki Touring-takit

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!